COUNTRY KLUB MED HANG TIL HYGGE

Nyheder sæson 2021/22!

Sommerdansen 14/7 -2022!

Sidste danseaften var der mødt 23 dansere op. En travl aften hvor de forkortede opvisningsdanse blev gennemgået to gange. Vi besluttede, at der skulle være to gange hvor vi kunne øve inden den første opvisning. Mail bliver udsendt med en samlet info .

Danselisten hvor både Jill og Trine utrætteligt sørger for, at vi får dansene "formidlet ned i fødderne " gav gudskelov flere vægge på en hel del danse. I pausen var der lidt at spise og drikke .

Gæsteinstruktøren Liselotte var "sidste mand på scenen" - hendes nye dans blev udlært til punkt og prikke og Shanne sørgede for at dansen blev optaget på video.

Bestyrelsen ønsker ALLE sine medlemmer en rigtig dejlig sommer - en ny sæson venter på os og VI GLÆDER OS TIL VI SES IGEN ♥

HUSK - ALLE ER VELKOMMEN !

Opvisningsdansene !

Listen over hvilke danse vi øver til de kommende opvisninger står i en vilkårlig række følge ( lige nu). Alle dansene bliver i en forkortet udgave. Vi øver igen torsdag 14/7 kl.17:45 og torsdag 25/8 kl.18-20.

Sommerdansen 7/7 !

En aften hvor gulvet blev fyldt op med dejlige glade dansere lige fra kl.17:45 hvor flere opvisningsdanse blev øvet - danset efter en danseliste fra kl.18:30 til 20:30 +ekstra tilbud med gæsteinstruktør. En danseaften der først sluttede ved 21 tiden .

STOR TAK til alle jer 29 der var med til at gøre Sommerdansen d.7/7 til en dejlig aften hvor stemningen var "GRUND RART"

Danseliste til Sommerdansen 7/7 !

Alle er meget velkommen til at danse fra kl.18-20:30

 adressen Storegade 2, Glumsø.

Bemærk at danselisten indeholder 3 nye danse . De er OGSÅ på danselisten 7/7 samt 14/7 så der er god mulighed for at lære de skønne NYE DANSE

Danselister til Sommerdansen!

Trine og Jill har allerede danselisterne klar til SOMMERDANSEN .

Prøv bare at se her , hvad vi kan glæde os til !

Danseliste til sommerdansen i Happy Feet!

Husk dansestedet er flyttet til -ved havnefogedens kontor Havnepladsen 14

Spændende tilbud - Havekoncert!

Sommerdans!

Sæt X i kalenderen , for denne sommer har vi 3 SOMMERDANSE på programmet. Der kommer en danseliste ud til hver gang .

HUSK at ALLE er meget velkommen

Sæsonafslutningsfest 7. maj 2022 !

Der var tilmeldt 28 til klubbens sæsonafslutningsfest lørdag 7.maj kl.11-15.

Trine og Jill havde sammensat en danseliste til dagen , som indeholdt alle niveauer. Danse der alle var blevet udlært i sæson 2021/22 . Det gav mulighed for at komme på gulvet - holde små pauser - lære nye danse at kende - hygge sig sammen .

Efter 15 danse var det frokost tid , hvor den hjemmelavede mad stod og ventede. Så dansede vi 11 danse - kaffetid med lagkager . Der blev sagt mange rosende ord til vores dygtige instruktører Trine og Jill , som igennem hele sæsonen har ydet en formidabel undervisning. Vi er så taknemmelige for at de begge to OGSÅ underviser i sæson 2022/23. Blomster og små søde ænder med støvler på var der til "de to guld damer".

Så nåede vi lige at danse 10 danse til, inden dagen sluttede ved 15 tiden.

Det var en rigtig dejlig dag ,hvor der var så skøn en stemning fra vi kom til vi gik hjem . Tak til jer alle sammen for alle de positive tilkendegivelser vi fik. Endnu en dansesæson er slut , vi kommer "på banen" igen når der bliver Sommerdans 30/6 -7/7-14/7.

Kærlig hilsen bestyrelsen i Suså Linedance

Frokost pause , den trængte alle til efter de første 15 danse.

Stor TAK !

Dejlige varme ord fra Karin-Tina-Lisbeth og Helle til Trine og Jill, samt en stor TAK for deres gode undervisning i Sæson 2021/22

Mere Sommerdans!

Vil du være med ?

Efterlysning!

Skemaet er udsendt på mail til alle medlemmerne i Suså Linedance.

Sidste frist for tilbagemelding er lørdag 7/5 .

(Den dag er der også mulighed for at få et printet skema - sig lige til hvis man ønsker det -send en besked til 29705864) 

Hyggeholdet 2/5 !

Sidste danseaften for Hyggeholdet var mandag 2/5. Hvor har vi dog lært rigtig mange dejlige danse i denne sæson. Der er en mærkbar forskel fra at danse hver 14.dag til nu ,hvor holdet danser hver uge. I den nye sæson 2022/23 er det også Trine "der står ved roret" og sørger for at vi alle bliver undervist på Hyggeholdet hver mandag kl.18:30 -20:30.

Tusind tak til Trine alle dansene

Danselisten 7.maj !

Så er danselisten klar til vores Sæsonafslutnings fest lørdag 7.maj kl.11-15. Husk jeres "bedre halvdel " er også velkommen den dag. Tilmelding på Face Book siden  - eller til dansen Mandag 2/5 hvor Hyggeholdet har den sidste danseaften.

MobilePay 250688 det koster 100 kr.

Dansedage i den nye sæson!

Vi kan allerede nu "løfte sløret lidt" for ,hvordan den kommende sæson 2022/23 kommer til at se ud.

Opstart datoerne kommer på senere!

Danseaften 28/4 !

Sidste omgang Torsdagsdans i denne sæson var d.28/4 .

En aften hvor DANCING VIOLINS blev udlært/genopfrisket af Jill.

"Det er guld værd" at der er hjælp at hente både fra scenen og sandelig også fra de dansere der er "bagdansere".

Tak for meget lækre flødeboller til Birthe.

Ligeledes en stor tak til Trine og Jill for mange skønne Torsdagsdansedage i sæson 2021/22

Endnu et godt tilbud om Sommer Linedance!

Hyggeholdet 25/4 !

Hyggeholdets danseaften 25/4 var desværre lidt anderledes end den plejer at være - for der blev begået hærværk på to biler tilhørende to af klubbens dansere. I skrivende stund (mandag kl.22:30 ) har politiet skrevet at gerningsmanden er fundet og sigtet i sagen.

Vi nåede trods alt at få gennemgået og danset 14 danse.

 

Meddelelse fra Jill !

Torsdag 28/4 er det den sidste omgang torsdagsdans i denne sæson.

Når kl. er 19:55 vil denne ældre dans blive udlært. Der er selvfølgelig nogen der har danset den , for andre er det en hel "ny dans". Derfor er der nu mulighed for at få øvet lidt derhjemme , så vi ikke er "helt blanke" når vi skal danse "Dancing Violins" på næste torsdag.

Se dansen her

Torsdags holdet !

Torsdag 21/4 var endnu en forrygende god danseaften , hvor de to instruktører rigtig var i hopla- kagerne fra Brugsen til ½ pris fik hurtigt "ben at gå på". Dansernes ben var godt "møre" efter flere timers linedance . Godt at komme i gang igen efter påskeferien

Hyggeholdet 11/4 !

Det er utroligt hvad wienerbrød fra Super Brugsen til ½ pris kan gøre på en danseaften i Suså Linedance.

Tak for en rigtig sjov aften med en dejlig ny dans på programmet og hygge i pauserne. God påske til alle

Indbydelse til Sæsonafslutnings fest !

Man kan tilmelde sig:

På en danseaften der ligger seddel fremme - Mobile Pay 250688.

Ved at betale (husk at skrive navn) på konto nr. 6685-3700081620.

Danseaften 7/4 !

Tak til Lisa for kagemænd til kaffepausen - det var lige hvad vi trængte til . Vi ønsker dig endnu engang til lykke med fødselsdagen - og blomsten fra klubben fik du i mandags , da Hyggeholdet dansede. Snørebånds konkurrencen - hvem mon vandt ? Tak for en endnu en god aften .

Sidste dansedage i sæson 2021/22!

Overblik over de sidste dansedage i denne sæson . Tiden løber stærkt og inden vi får set os om er det tid til at afholde Sæsonafslutningsfest, der denne gang er fastlagt til 7.maj kl.11-15.

Der vil komme en indbydelse ud i nærmeste fremtid.

Hyggeholdets danseliste 21/3!

Hyggeholdet !

Info ang. Hyggeholdet mandag 21/3 kl.18:30-20:30.

Sonja har meddelt ,at hun har noget med til kaffepausen.

Trine har oplyst , at der er en ny dans på programmet " Love Grows Wild". Se den allerede nu , er der nogen der kan gætte hvem koreograferne er til den ? Se dansen her

Torsdag 17/3 !

Tak til Inga ,der havde fyldt sin kurv med lækre blåbær muffins.

Vi ønsker til lykke med den kommende fødselsdag.

Tak til Dorthe, der havde lækre friske flødeboller med - det var vist nok noget med, at mobilen havde ringet under dansen

De lækre sager blev nydt i kaffepausen torsdag 17/3

Hyggeholdet 14/3 !

Danseliste fra Hyggeholdet mandag 14/3.Ikke mindre end 14 danse fik vi danset i muntert selskab , med plads til hygge og masser af grin . Hyggeholdet er et dejligt hold at gå på - vi danser nye danse - vi danser ældre danse og vi har bare DEN BEDSTE INSTRUKTØR til at lære os ALT det vi IKKE kan finde ud af .

Vi ses næste mandag til endnu mere dans på Hyggeholdet.

Billedet er malet af Susanne Frederiksen - der også danser i Suså Linedance.

En dejlig dag!

Tror nok lige at de 20 medlemmer der deltog i lørdagsdansen fik rørt deres dansefødder. Trine og Jill havde sammensat en danseliste der var så god og varieret - og udover havde Trine en skøn workshop. I pausen ved 12.30 tiden var det tid til lidt mad , der var tiltrængt. Derefter kaffe og æblekage + et lille "flag lotteri" hvor Linda-Shanna-Mette og Lis vandt gevinsterne.

Danse dagen sluttede kl.16 - så kunne vi nok heller ikke mere . Tak til alle jer der deltog - tak til de skønne instruktører Trine og Jill - sidst men ikke mindst tak for god hjælp til oprydningen .

"En dag hvor der var livsglæde fra øverste hylde"

Trines workshop "Neon Blue " her

Torsdag 3/3 !

Trine udlærte en hel ny dans på torsdagsholdet .Der var klapsalver fra alle danserne  til Liselotte efter den fine dans .

Dejligt at Trine altid har "fingeren på pulsen". Se videoen her

Danseliste til 5.marts !

Hyggeholdet 28/2 !

Den sidste dans på danselisten var "When You Smile" - det gjorde alle danserne mandag 28/2 efter en fremragende danseaften med masser af gode skønne- vidunderlige danse . Prøv bare at se danselisten på billedet her under - den siger bare ALT.

Dejligt at så mange dansere bakker op om vores Hyggehold - stor tak til jer. Sidst - men ikke mindst tak til Trine- klubbens utrættelige instruktør , der hver gang sørger for at vi lærer så mange skønne danse .

To kagemænd "besøgte os den aften" deres liv blev aldrig det samme efter den aften . Jette fik "de sørgelige rester med hjem - og vi siger tak for besøget.

Billedet er malet af Susanne Frederiksen .

Danseliste 24/2 Nybegyndere kl.17:30-18.30 !

Danseliste torsdag 24/2 kl.18:30-20 !

Så blev der danset igen !

Hyggeholdet havde endnu en skøn danseaften mandag 21/2.

Mens vi dansede kunne vi nyde alle de smukke malerier der lige er blevet hængt op i salen.

Kunstneren er Susanne Frederiksen .

Hyggeholdet !

Til Lykke!

Kirsten blev meget overrasket og utrolig glad for den smukke buket blomster , som vi sendte til hende da hun fyldte 70 år.

Vi siger endnu engang stort til lykke , og vi glæder os til at se dig igen på dansegulvet i Suså Linedance

Så kan det endelig lade sig gøre .........

Torsdagsholdet danser hver TORSDAG!

Første dansedag er torsdag 3/2 kl.17:30-21:00.

Vi starter nybegynderholdet op igen - så kom endelig hvis du har lyst til at prøve at danse linedance. Vi glæder os så meget til at komme ud på dansegulvet igen og "få genopfrisket duften af fællesskab".

Jacob har meddelt at han har noget med til kaffen .

Trine og Jill har flødeboller med .

God start må vi nok sige På glædelig gensyn !

Hyggeholdet danser hver MANDAG!

Første dansedag er MANDAG 7/2 kl.18:30-20:30. Kom og dans med på et dejligt hold .Vi glæder os til til at se jer alle igen på dansegulvet

Hyggeholdet!

Første dansedag for Hyggeholdet i 2022 bliver

mandag 7/2 kl.18:30-20:30.

"Back In Love By Monday" er måske på danselisten. Her kan I nyde den smukke musik der er til dansen. HER

Første dansedag i 2022 !

Hvem mon der vinder i aften ?

Mandagsholdet lukker ned!

Den sidste danseliste og danseaften for Mandagsholdet 13/12. Bestyrelsen har evl. holdet efter første halvdel af denne sæson , og bakker Jill op i ønsket om at lukke holdet helt ned..

Der har været tilmeldt 13 dansere (fra egen klub) så et lille hold , og dermed også sårbart hold ved fravær. Det er svært at arbejde intensivt og ambitiøst på 14.dages basis med under 10 dansere på gulvet hver gang. Tak til Jill for alle de gode danse vi fik lært

De heldige der vandt i konkurrencen var:

Hanne - Lisa - Per - Anne-Lisa -og Tammie ♥

Gevinsterne er klar til Jule Hjerte konkurrencen torsdag 9/12.

            Side gevinsterne er lækre hjemmelavede bolcher.♥

Aflysning !

En travl aften på Hyggeholdet 6/12 !

Under Jule Hjerte træet "forsvandt" alle gaverne og alle side gevinsterne. Så må vi se om der kommer nye gevinster til torsdag 9/12. Trine sørgede for at vores ben "havde travlt".

De fik danset 14 dejlige danse.

Nu holder Hyggeholdet juleferie - den første dansedag for holdet i det nye år er mandag 17.januar

Husk at ♥♥ på det udtrukne hjerte betyder sidegevinster . Et flag betyder ekstra trækning !

Stort til lykke til de 3 første vindere i december måned !

Torsdag 2.december er der den 1.Jule Hjerte konkurrence!

Danse aften torsdag 25/11 !

Konstituering af bestyrelsen 22/11 2021!

Skøn danseaften !

Hyggeholdets danseliste fra mandag 22/11. ALLE dansene blev genopfrisket/udlært af Trine , som skal have tak for sådan en dejlig danseaften . Hun fik "mange roser af danserne"

Generalforsamling 20.november 2021!

Dejligt at 28 medlemmer havde tilmeldt sig klubbens første

arrangement i sæson 2021/22. Efter mødet var der spisning -

flot smørrebrød og lune tarteletter. En rigtig god danseliste

med ikke mindre end 40 danse blev også klaret.

I pauserne var der tid til kaffe og æblekage, samt en Quiz der

blev vundet af Trine. Winnie (der blev genvalgt og har siddet i bestyrelsen

 siden 2005) blev kåret som Æresmedlem i Suså Linedance.

Tak for en rigtig dejlig aften - i særdeles godt selskab♥

Danseliste !

Så har Trine og Jill sammensat en kanon god danseliste til vores Generalforsamling lørdag d.20/11 kl.17-22 !

Torsdag 11/11 er der pandekager i den "store pause".

De er bagt og venter bare på at blive spist . På glædelig gensyn til endnu en skøn omgang torsdags dans

Hyggeholdet!

Danseaften for Hyggeholdet mandag 8/11 kl.18:30-20:30.

Trine byder op til dans med en masse gode danse og dejlig musik.

Havregrøds boller med valnødder/solsikkekerner er bagt og bliver serveret i den store pause. Håber vi ses

Indbydelse fra Twostep!

Torsdag 14/10 !

Hvor er vi bare heldige i Suså Linedance. Torsdag 14/10 berigede Cindy og Linda alle danserne med lækker kage og flødeboller i den store pause. Vi siger et stort til lykke på fødselsdagene og mange tak for de lækre sager.

Rigtig god efterårsferie til jer alle og på glædelig gensyn i uge 43 .

Hyggeholdet mandag 25/10 og torsdagsholdet 28/10.

Generalforsamling!

Generalforsamling med efterfølgende spisning og dans lørdag 20/11 kl.17-22.Vi håber at alle klubbens medlemmer har lyst til at deltage i det første fælles arrangement i sæson 2021/22!

Vi må godt !

Danserne tøver ikke, når der er flødeboller fra Spangsberg i pausen om torsdagen.

Torsdag 7/10 var Merethe den glade giver , som vi siger tak til.

Torsdag 14/10 har Cindy oplyst at hun har flødeboller med til os.

VI ELSKER FLØDEBOLLER FRA SPANGSBERG ♥

Husk !

Husk at sætte x i kalenderen 20/11, der har Suså Linedance: Generalforsamling-dernæst spisning og derefter selvfølgelig masser af linedance . Indbydelse med tilmelding kommer senere.

Koncerten er sponsoreret af Allan , der danser i Suså Linedance!

Uge 42!

Dejligt når nogen har haft fødselsdag!

Ændrede tider på torsdagsholdet !

Winnie er "vikar" torsdag 23/9 ,da Trine er "arbejdsramt" den første ½ time. Men derefter er Trine total klar fra 18:30-20:00

 

Der er desværre ikke noget hold for helt nybegyndere - da der var for få dansere til at oprette et hold.

Super danseaften !

De 13 dansere der var mødt op på Mandagsholdet 6/ 9 fik virkelig danset igennem. Tak til Jill for en rigtig god danseaften ,hvor alle dansene blev gennemgået .

Holdet danser igen mandag d.20/9 kl.18:30-20:30.

Intro/første dansedag !

Vi danser på adressen Storegade 2,Glumsø.

Ses vi?

Torsdag 2/9 !

Danseaften torsdag 2/9!

Der kom desværre ikke nogen nydansere kl.17:30-18:30 - men vi håber at det kommer der næste torsdag 9/9 , for så er Trine klar igen . Men dejligt, at der kom en hel del dansere til det næste hold . Kendte ansigter , men også nye ansigter . Rigtig mange dansede på to niveauer , så gulver var fyldt godt op lige til kl.21. Tak til Trine og Jill for en fremragende god undervisning torsdag 2/9 . Det tegner til at blive en super spændende sæson .

Torsdagsholdet!

Intro/første dansedag for Torsdagsholdet er 2/9 kl.17:30-21:00. Husk at man kan danse på flere niveauer om torsdagen -

UDEN DET KOSTER EKSTRA!

Indbydelse til fest i B.R.I.F. !

Hyggeholdets første danseaften!

Hyggeholdet havde sin første danseaften mandag 30/8 . Trine, holdets dygtige instruktør ,havde en danseliste klar , som bestod af danse fra forrige sæsoner samt to nye danse . I alt blev 11 danse gennemgået og udlært . En dejlig aften hvor vi alle følte , at det var dejligt at komme på dansegulvet igen . Vi var 12 i alt og der er plads til endnu flere - så kom endelig næste gang som er ONSDAG 15/8 kl. 18:30-20:30 (salen er optaget mandag derfor danser vi onsdag i den uge). Håber vi ses!

Alle årsdansene vil blive udlært på deres respektive niveauer i løbet af sæson 2021/22.

Var det ikke noget for dig ?

Retningslinjer ang.COVID-19!

Opdateret 14/8 2021!

Den håber vi holder hele sæsonen !

Det er Linedance!

Linedance er fællesskab-foreningsliv og fed musik.

En ældre dans , hvor der er den skønneste country musik og sang til , bliver helt sikkert danset i den nye sæson 2021/22 , som inden længe starter op. Vi håber det bliver en normal danse sæson med masser af dans - smil - grin og hyggeligt samvær.

Se dansen her

Vi danser også til ny country musik . Et godt eks. kunne være denne dans , som lige er blevet udgivet i august 2021. 

Se dansen her

Var det måske noget for dig?

Sæt allerede nu x i din kalender - BRIF er en dejlig klub at besøge. Når indbydelsen kommer sættes den på siden her med nærmere info ang.tilmelding.