COUNTRY KLUB MED HANG TIL HYGGE

Sæson 2015/16 i "Ord og Billeder"

Sommerfest !

Lørdag d.28.maj blev klubbens Sommer/afslutningsfest afholdt hvor ca.30 klubmedlemmer deltog.Der var en rigtig dejlig buffe, hvor der var rigeligt af den gode mad. Merethe beviste endnu engang , at hun formår at få solgt ALLE bankoplader inden spillet gik igang.

Derefter kaffe hvor Henrik havde leveret flotte store lækre lagkager til .  Trine havde udarbejdet en særdeles god danseliste , som udløste stor danseglæde. Selvfølgelig var der også en workshop(som altid).

Tak til alle jer der var mødt op til festen og var medvirkende til , at festen blev så vellykket. 

Sidste danseaften i sæson 2015/16 !

Endnu en vellykket danseaften , som var den sidste i denne sæson , blev en festlig aften , hvor lattermusklerne fik frit spillerum.

Jeannette stod for en meget flot takketale til Trine , som ligeledes måtte "på gulvet" og mime to sætninger , som der så skulle gættes på. 

Danserne havde samlet ind til en gave , som Jeannette og Jette overrakte.Inden dansen gik igang igen , var der lige tid til "en lille bid brød med diverse ting til".

Søndags dans 6.marts !

Der var mødt 18 glade og forventningsfulde dansere op til sæsonens sidste omgang søndags dans. Atter igen beviste klubbens flittige instruktør Trine , at hun er "en knag" til at sammensætte en god og varieret danseliste. Ikke mindre end 18 danse blev gennmgået ,så alle havde en chance for at danse med.Meget gamle danse "blev støvet af" og vakte stor glæde og danselyst. Ældre (som ikke helt var glemt) blev genopfrisket, så der var lidt for enhver smag .

I den store pause var der lidt at spise samt et lille glas vin.

I denne æson har der været 4 omgange Søndags dans:

27.9 deltog 11 - 8.11. deltog 14 - 7.2. deltog 18 - 6.3.deltog 18

Søndags danse er kommet for at blive . 

Vinterfest !

Vi kunne sagtens holde varmen d.27.februar til Vinterfesten, hvor 24 af klubbens medlemmer deltog.Den flotte buffe bød på så meget dejlig mad , at det kunne være svært at vælge.

Efter maden var der "omvendt banko spil " med sidegevinster, som Merethe sørgede for, blev afviklet med "stor kærlighed og fast stemme". Alle plader blev solgt.

Så var det tid til linedance , hvor danselisten udarbejdet af Trine , satte gang i danseben og humøret.

En workshop var også på programmet, den gjorde stor lykke.

"Man kan ikke være sur ,mens man danser".

Det var en aften med en rigtig god og hyggelig stemning og ikke mindst mange linedancere på gulvet .

Juleafslutning !

Sidste danseaften inden juleferien var torsdag d.17.december 2015.

Alt stod i "julehyggens tegn". Gløgg , småkager og æbleskiver blev serveret i den store pause kl.19.30. Trine havde til den aften sørget for,at der til alle dansene var julemusik.Tak for endnu en hyggelig og glad aften i Suså Linedance!

Generalforsamling og Ryste sammen Fest !

Igen i år blev klubbens generalforsamling og ryste sammen fest afholdt samme aften. Fredag d.20.11.2015 mødte 19 medlemmer op til arrangementet. Efter generalforsamlingen var der fælles buffet , hvor bordet "bugnede " med masser af lækre retter.

Derefter var der muligheder for hygge og linedance . Trine sørgede som sædvanlig for danselisten ledsaget af kyndig vejledning.

Intro/Åbent hus aften !

Nye ansigter - kendte ansigter kom tilbage efter en lille pause - og mange trofaste kendte ansigter bakkede op om Intro/Åbent hus arrangement d.3.september.
Vi er bare så klar til at starte op på vores 11.sæson - Trine er super klar med en masse nye danse "i ærmet". Alt i alt en skøn aften med godt humør og masser af gensyns glæde . Sikke mange krammere der blev uddelt den aften.

Fuglebjerg Byfest 15.august !

 Wild Bulls leverede flot opvisning .Bibi og Snif leverede god musik.
Suså Linedance leverede god stemning og stor opbakning til arrangementet lørdag eftermiddag .