COUNTRY KLUB MED HANG TIL HYGGE

Fotoalbum

4 dejlige og uforglemmelige dage og vejret var bare super godt, tænk at kunne sidde kl 8 om morgen og spise morgenmad udenfor ( og jo jeg var oppe kl 8 ) vi var rigtig mange i år, så det var nok meget godt at vi ikke var tvunget til at være indendørs det meste af tiden.
 Om aften var E-HUSET som vanlig omdannet til fest og farver, godt SHERIFFEN er sådan en tålmodig mand, når han nu må kommer forbi optil flere gange og lige bede os lukke døren...rimlig nok... vi må nok lige huske på at det desværre ikke er S-Tog døre der lukker sig af sig selv. Winnie og jeg tænkte dog at vi så måtte prøve at "skjule" os ved en anden fest  vi  prøve at vildlede ham ved at indtegne en fest rute på et pladskort og så tag en anden rute, men ak SHERIFFEN havde sat GPS i vores hat så han fandt os... ikke kun en gang med flere... og det gjorde visse andre Festaber fra E-HUSET også...de gik efter lyden.....🤔
Vi glæder os allerede til næste år, så var du ikke med denne gang, så kig lidt billeder og prøv det til næste år...det må opleves.

YeeHaaa
Connie