COUNTRY KLUB MED HANG TIL HYGGE

Sæson 2014/15 i " Ord og Billeder"

Garage Sommerdans i juli måned !

Det er efterhånden blevet en fast tradition , at Trine og Anders hver sommer inviterer til sommerdans i deres garage. I år var ikke nogen undtagelse. Dansen gik lystigt 3 torsdage i juli måned. Trine fik afprøvet en hel del af de nye danse , som hun senere skal bruge i sin undervisning på Bornholm. Vejret viste sig fra den smukkeste side den sidste aften ,hvor der blev hygget med lidt at spise og et lille glas til.Tak for "husly" til Trine og Anders, vi glæder os allerede til næste sommer.

10 års fødselsdags fest !

Flagene var sat op , og den røde løber rullet ud lørdag d.13.juni i Glumsø hallen. Vi var klar til at modtage alle vore gæster i anledning af klubbens 10 års fødselsdags fest. Et arrangement, der længe havde været "I støbeskeen", og som nu skulle løbe af staben.

Dørene blev åbnet kl.17 og alle gæsterne kunne træde ind i en hal, der var pyntet op i farverne blåt/rødt og hvidt samt en masse flag.Ikke mindre end 3 salgsboder havde meldt deres ankomst , og var klar til "at åbne deres butikker".Dejligt at se så mange festglade gæster fra forskellige klubber og foreninger .Winnie bød alle velkommen. Maden fra Fuglebjerg forsamlingshus var rigtig god og blev nydt af 147 sultne gæster. Country bandet Rio Grande gik på kl.20, og så blev festen rigtig skudt igang. Dansegulvet blev hurtigt fyldt op med couple/line og par dansere.Der var danselister til Rio Grandes musik og til pauserne. Dem havde Trine udarbejdet.

Klubbens lotteri blev en stor succes. Der var sponseret ikke mindre end 56 gevinster af dansere -venner til vores klub  samt butikker i Glumsø. Sikke et flot gevinst bord.

Da klokken var 01.00 sluttede vores dejlige fødselsdags fest !

PS.Vi siger endnu engang tak til alle de frivillige hjælpere , som var en uvurderlig hjælp til sådan et stort arrangement.

Sommerdans !

Torsdag d.4.juni mødte 19 (som altid) glade linedansere op til en omgang sommerdans.

En aften hvor byen summede af aktiviteter i anledning af City Night. Det gav mulighed for" gode varer til billige priser" . Det var der flere af danserne der benyttede sig af.

Lili havde fødseladag den aften og blev fejret sammen med Marianne, der har senere i denne måned.

I pausen hyggede vi os sammen med lidt at spise. Trine havde som sædvanlig sørget for en vel tilrettelagt undervisning . Her blev flere af de danse, der er på programmet til festen d.13.juni, lige opdateret. Flere kikkede lige ind til os i løbet af aftenen og hilste på.

En god gang SOMMERDANS på en skøn SOMMERAFTEN i juni måned !

Sæson afslutning !

Torsdag d.28.5. var den sidste danseaften i denne  sæson. I pausen kl.19 var alle klar til at spise det bestilte smørrebrød . Klubben var vært for drikkelsen den aften. Vores afholdte instruktør Trine fik mange velfortjente rosende ord med på vejen , som tak for hendes store arbejde .

I denne sæson har vi kun haft en ugentlig danseaften. Det har medført en "anderledes planlægning" fra vores instruktørs side , som nye såvel gamle dansere har været meget glade for."Sidegevinsten" har til gengæld været , at alle nu kender hinanden. Kendskab giver venskab , det udtryk passer så fint til vores lille klub .

Søndags dans 1.marts 2015 .

 Et nyt tiltag i denne sæson har været Søndags dans. Til den sidste i rækken, var der stor tilslutning. Søndag d.1.marts kom 21 glade linedancere , som var super parate til 3 timers dans efter en skøn danseliste med ældre danse på. Dejligt, at der på denne måde er mulighed for at få genopfrisket de danse , som vi holder af, men ikke kan nå. Tak til Trine , som har gjort et kæmpe stykke forarbejde med de gamle danse. Denne gang var der smørrebrød kl.11.30 i pausen.

Tak for nogen skønne Søndags danse !

Happy Feet Dancers Ringsted !

 

Vi var 6 linedancere, der havde valgt at deltage i Happy Feets Dancers 10 års fødselsdags fest lørdag d.7.februar i Ringsted Hallen.

Et stort arrangement ,der havde samlet 140 linedancere fra mange forskellige klubber.Den røde løber var lagt ud og kaffe og kage stod på bordet, da vi ankom. God begyndelse på en lang dansedag . Der var mulighed for at købe/handle i tre boder.Det benyttede to af vores linedancere sig af. Resultatet kan ses på billedet her!

Nytårs Galla/kur !

Lørdag d.24.januar blev en meget festlig aften. Der var ikke mindre end 28, der havde meldt sig til festen. Alle var opsat på, at denne aften skulle vi bare more os.

Det gjorde vi så sandelig også. Efter et glas Asti, kom den skønne mad på bordet , som Skelby forsamlingshus havde lavet til os. Det var super godt. Inden desserten havde Merethe planlagt underholdnig .Vi var alle "En tur i Zoologisk have sammen med lille Ib og hans Far og Mor". Sikke dog en tur til stor morskab for os alle.

Ikke en fest uden masser af linedance.Den havde Trine sørget for ,  ligeledes var der også en workshop. Jo en aften hvor glæden endnu engang var i højsædet!

Line dance træf i Idestrup !

Lørdag d.17.januar var vi 4 fra klubben, der var til line dance træf i Idestrup hallen på Falster.

Der var ca.180 dansere, der deltog i arrangementet .Som sædvanlig var det meget godt tilrettelagt.

Der var 3 workshops med instruktøren Niels Poulsen. Sådan en dag er mange forskellige danse stil arter representeret .Det giver et godt indblik i , hvad der danses i de forskellige klubber .

Aftensmaden var en sand nydelse , og der var masser af den, så ingen gik sultne hjem.

Juleafslutning !

Sidste danseaften inden juleferien var torsdag d.19.12 2014. Rigtig mange dansere var mødt op , og bidrog med godt humør og danse iver til en festlig juleafslutning.

Trine havde sørget for masser af skøn julemusik til rigtig mange af dansene . Danse gulvet var fyldt godt op .

Da klokken var 19.30, var vi alle klar til at få skøn gløgg og lune æbleskiver.

        Dejligt at der var så stor opbakning til arrangementet .

Generalforsamling og Ryste sammen Fest !

Igen i år blev klubbens generalforsamling og ryste sammen fest afholdt på samme dag. Fredag d.7.11.2014 mødte ca. 30 medlemmer op til arrangementet. Efter mødet var der fælles buffet . Der var (som der altid plejer at være)så meget lækkert mad , at det var ganske svært at vælge. Trine havde udarbejdet en lang danseliste , men vi nåede den ikke helt. En dejlig aften fyldt op med glæde , grin og hyggeligt samvær.

Intro/Åben hus aften !

En meget velbesøgt Intro/ Åben hus aften startede den nye sæson. I år var det en stor glæde, at der også dukkede en hel del nye ansigter op. Der var rig mulighed for at danse med eller sidde og se på. Vi håber, at klubben i denne sæson får en tilgang af nye dansere.

En tak skal også lyde til alle de trofaste linedansere, der hvert år kommer , og er med til at sørge for , at vores lille klub kan eksistere.

Uden jer ingen klub!