COUNTRY KLUB MED HANG TIL HYGGE

Sæson 2016/17 i "Ord og Billeder"

Garage sommer dans d.13.juli !

Det regnede ikke - lidt sol og blæst var der - en danseliste var klar - instruktøren var i hopla - 14 dansere var klar til den sidste omgang sommer dans i garagen . I pausen blev der hygget igennem med lidt mad og drikke. Tak til Trine og Anders for for jeres store gæstfrihed . Vi kommer med glæde igen til næste år ( hvis det skulle være) 

Garage sommer dans d.6.juli !

I det skønneste sommervejr mødte 12 dansere op til endnu en omgang sommer dans i garagen hos Trine og Anders .

En dejlig aften hvor der blev danset "for fuld styrke ".

Garage sommer dans d.29.juni !

Til den 3.omgang Garage sommer dans havde 14 dansere en god aften (uden regn) hvor Annie havde sit transportable musikanlæg med . Sådan et kan "Suså Linedance da ikke leve uden".

God investering til den kommende danse sæson .

Trine havde en dejlig lang danseliste klar , hvor også danse ønsker blev opfyldt . Selv den lille søde firbenede nød en dans . Tak for en (endnu) god aften .

Garage sommer dans d.22.juni !

Endnu en god omgang garage sommer dans d.22.juni - hvor der også kom bare lidt regn. Pyt ikke noget problem , så trak vi da bare indenfor i garagen . Havde også besøg af Trine og Anders naboer Steen og Gitte. En meget hyggelig aften , hvor der også blev udlært en helt ny dans ( se den under nyheder) . 

Garage sommer dans !

Den første omgang Garage sommer dans hos Trine og Anders  var meget velbesøgt . Vi var ialt 18 dansere, der rigtig fik danset mange danse , som ikke "helt var gået i glemmebogen" efter en lang pause.Trine havde også en hel ny dans på programmet (se den under nyheder)Det var Winnies workshop fra Kramnitze. Dejlig dans der helt sikkert nok skal blive danset fremover i mange klubber.

Fest d.29.april 2017!

Afslutnings festen for sæson 2016/17 blev en særdeles vellykket fest , hvor ikke mindre end 39 glade mennesker havde tilmeldt sig.

"Buffet med hjemmelavede retter " fik oceaner af rosende ord med på vejen.Det var simpelhen så lækkert.Tak til jer der havde lavet den lækre mad.De tre instruktører Trine - Winnie og Lykke fik hver en gave samt en stor tak for en dejlig sæson.

Derefter var der selvfølgelig linedance og pardans til en skøn danseliste med masser af country musik.

Tak til alle jer, der var med til at gøre det til en kanon god afslutningsfest på endnu en danse sæson.

Søndags dans 2.april 2017!

Sidste omgang søndags dans blev en meget fornøjelig omgang .

Der var mødt 11 dansere op , og Trine havde sørget for at en hel del danseønsker blev opfyldt. I pausen var der lidt at spise.Tak for 4 gode omgange søndags danse , hvor der var mulighed for, dels at få sit ønske opfyldt , men også at få lært/genopfrisket en hel del danse , som måske var gået lidt i glemmebogen.

Tirsdags dans d.28.marts 2017 !

Til den sidste omgang tirsdags dans var en lille samlet flok på 8 dansere mødt op. Trine genopfriskede/udlærte 7 danse. Som altid små men tiltrængte pauser, var der også plads til . Den aften var " der flere meget morsomme indput". Så ingen problemer med at få kaffe og kage til at glide ned. 

Tirsdags dans d.21.marts 2017!

Der var mødt 9 dansere op. Trine havde som sædvanlig en masse gode ældre danse på programmet. Ikke mindre end 6 danse blev genopfrisket/udlært. Der iblandt en ønske dans.

Små men tiltrængte pauser , hvor der lige kunne nydes lidt kage til kaffen.

Mandags dans d.20.marts 2017!

Stor opbaning til den sidste omgang "Hyggedans" mandag formiddag i denne sæson, hvor ikke mindre end 17 dansere mødte op .

Tak til Winnie og Lykke der har været instruktører på holdet.

Forårsfest 11.marts 2017!

Det støjede herligt livsbekræftende , og der blev grinet igennem til Forårsfesten af de 30 festglade deltagere. Skøn mad fra forsamlingshuset i Skelby( der var rigeligt ) blev nydt . Amerikanerkage til kaffen leveret af Sonja . Trine ramte endnu engang plet med en forrygende god danseliste. Som altid er der mange "hjælpende hænder" tak for dem.

Mandags dans 6.marts!

Endnu en omgang "Hyggedans" fik en flot start med deltagelse af 13 dansere. Winnie havde ældre danse på programmet, som blev udlært/genopfrisket, og Lykke underviste i en hel ny dans.Flere har allerede skrevet sig på til den næste omgang "Hyggedans" om 14 dage. 

Så dejligt !

Opvisning i Fuglebjerg hallen d.5.marts !

Så glædeligt at ikke mindre end 12 dansere var med til at give opvisning i Fuglebjerg hallen.Vi havde 4 danse på programmet og dansede "på gulvet" da scenen var noget ustabil. Rigtig mange så på og gav dansere feed back:

Dejlig varieret musik - ser flot ud med friske ternede skjorter - kan se at det er sjovt at danse.

Så endnu en positiv oplevelse for danserne.

Lions Club bød på en tår at drikke , som blev modtaget med stor tak af de tørstige dansere. 

Opvisning på Søvang d.14 februar 2017 !

For første gang i denne sæson, havde danserne sagt ja til at gi en opvisning. Ikke mindre end end 11 dansere mødte op og spredte glæde og hygge for beboerne på Søvang. En  glad og varm oplevelse for os alle. Den gentager vi med stor glæde en anden god gang.

Søndags dans d.5.februar 2017 !

Trine havde sammensat en meget varieret danseliste til de 10 dansere, der mødte op til Søndags dans d.5.februar. Der var bare" det hele" - ønskedanse - gamle/ældre danse - genopfriskning af danse der ikke helt sidder "i skabet endnu" - danse fra vores torsdags dans . Så ikke mindre end 18 danse blev genopfrisket/udlært. Hygge og lidt at spise i pauserne nåede alle danserne også.

Tak for en særdeles god og meget aktiv danse dag !

Tirsdags dans d.31.januar 2017 !

Til den sidste tirsdags dans i denne omgang var der 7 dansere.

En aften hvor tiden bare "fløj afsted", sådan er det bare når selskabet er godt og smadder hyggeligt. Der blev genopfrisket/udlært 6 danse.

Tak til alle jer dansere der mødte op .

 

Mandags dans d.23.januar 2017 !

Der mødte 10 friske dansere op til en ny omgang "Hyggedans" . Der var flere afbud , så vi må sige, at der er et behov/ønske om en ekstra dansedag mandag, hvor niveauet er for begyndere.

Hyggen skal helt bestemt være i "højsædet".

Tak for den store opbakning til alle jer der mødte op.

Linedancetræf Idestrup !

 Lørdag d.21.januar 2017!
Der var tilmeldt 144 dansere til East Coasts 10 års fødselsdags fest i Horbelev hallen. Vi har 9 dansere fra vores klub, der deltog i festen.
Johnny fra Ystad havde 3 workshops på programmet. Dejlig kaffe og masser af lagkager + fantastisk god aftens mad blev serveret for os.
En rigtig hyggelig dag !

Tirsdags dans d.17.januar 2017 !

Der var mødt 8 dansere op til den første ekstra danseaften for de let øvede/øvede. Trine have 6 danse på programmet , hvoraf den ene har hel ny.Alle danse blev gennemgået - i pausen var der lune pandekager.

Mandags dans d.9.januar 2017 !

Ikke mindre end 14 dansere var mødt op til vores første ekstra danse dag i januar måned.

Winnie sørgede for at 4 danse blev udlært/genopfrisket . Se hvilke danse det var under "Ekstra dansedage" .

Juleafslutning d.15.december!

En aften der indeholdt alle de gode festlige ting , som hører en jueafslutning til :

Gløgg-æbleskiver-juleslik-nissehuer-gran og lys-julemusik-gaver og ikke mindst godt julehumør.Jeannette havde endnu engang fremstillet en skøn gløgg, der blev nydt sammen med de hjemmelavede æbleskiver i den store pause.Per havde  "gode historier i ærmet til os" - hvor var de sjove.

Det var en aften, hvor der også blev sagt tak til Henning og Susanne for deres mange års frivillige arbejde i bestyrelsen. De fik begge to en gave , som tak for deres store arbejde.

Klubbens utrættelige instruktør Trine fik ligeledes en stor tak og en julegave , som tak for 1.halvdel af dansesæson 2016/17.

Aften igennem var der masser af skøn julemusik og sjove festlige fælles danse.

Det var en dejlig sidste danseaften inden jul !

Søndags dans d.27.november !

Der var mødt 13 dansere op til søndags dansen . 

Ældre - nyere og en helt ny dans blev gennmgået . Ikke mindre end 12 danse blev det til i alt. Gode pauser , hvor der var tid til hygge og masser af "støjende grin "(af den gode slags) var der også. Lune pandekager blev sat til livs , så der kunne komme frisk energi ned til dansebenene.

Tak til Trine for endnu en rigtig god omgang Søndags dans !

Generalforsamling og ryste sammen fest !

Stort fremmøde d.4.november 2016.

Dejligt at ca.35 medlemmer mødte op til klubbens årlige generalforsamling og ryste sammen fest.En aften hvor Susanne Hansen, der har siddet i bestyrelsen i 8 år-hvoraf de sidste 5 år var som formand, takkede af.Efter mødet var det tid til at nyde lækkert smørrebrød leveret fra Super Brugsen . Det var et populært valg. Trine, klubbens utrættelig instruktør, var klar med en masse gode danse , så gulvet var fyldt op hele tiden. En dejlig aften med godt humør og snakke på kryds og tværs .

Tak til alle jer skønne passive som aktive medlemmer, der var mødt op og var med til at gøre arrangementet så vellykket.

Velbesøgt Intro/Åbent hus aften !

Skønt at se nye såvel som kendte ansigter til klubbens Intro aften d.1.september.

Efter en lang feriepause, var det dejligt at komme i gang igen. Som altid var der masser af gensynsglæde - grin og ikke forglemme "krammere", som blev udvekslet i en lind strøm. Alle kom på gulvet og nye danse blev udlært. En herlig "rundkreds dans" bragte ekstra danseglæde , for hvem kender ikke melodien "Åh Susanne".

Den kommende sæson tegner allerede godt!