COUNTRY KLUB MED HANG TIL HYGGE

Sæson 2017/18 i "Ord og billeder"

Afslutnings fest 5.maj 2018 !

Lørdag d.5.maj var det bestyrelsen ,der stod for maden til de 41 gæster, der havde tilmeldt sig sæson afslutningsfesten .Efter maden var der en lille opvisning bestående af NYBEGYNDER holdet og TORSDAGAHOLDET.Klubbens dygtige dansere Birgit og Per gav yderligere en flot opvisning med en ældre dans , som vækkede dejlige minder frem hos flere dansere. Instruktørerne (hvor Lykke manglede)fik overrakt hver en gave fra danserne og klubben , som tak for deres gode undervisning igennem hele sæsonen. Derefter var der linedance til en dejlig danseliste udarbejdet af Trine - der som sædvanlig dansede for hele aftenen.En rigtig dejlig fest !

Opvisning i Fuglebjerg !

Torsdag d.15.marts kl.14 var 8 dansere klar til at gi`en lille opvisning i Torsdags klubben Ældrecenteret  i Fuglebjerg. 

Der blev danset :Come Dance With Me-This And That -Simple Things

Efter en dejlig kaffepause blev der danset: A Good Day To Run-Avenuen-Such A Fool. Per fortalte to historier i pausen.

Dejlig klub at besøge , vi kommer helt sikkert gerne igen .

Søndags Dans d.11.marts !

Der var stor tilslutning til den sidste omgang søndags dans i denne sæson.

Ikke mindre end ca.40 dansere mødte os og var klar til at gå igang med en dejlig danseliste-udarbejedet af Trine. Den var også 2 workshops på listen. I pausen var der lidt at spise og masser af hygge og gode snakke.

Hvor er det dejligt,at så mange dansere fra andre klubber , har lyst til at komme og besøge os i Suså Linedance.

Februar fest !

Teknik kursus 14.januar !

Ikke mindre end 21 deltog i søndagens teknik kursus fra kl.10-13.

Trine havde tilrettelagt dagen , hvor der først blev danset 3 danse som opvarmning. Derefter teknik afdelingen - gennemgang af de gængse dansetrin - afpudsning og bagefter afprøve teknikken af på nye danse.

Efter pausen hvor vi havde fået lidt at spise, var der en lille quiz med gevinster til. Dagen sluttede med udlæring af flere nye danse.

Tak til Trine for en meget veltilrettelagt dag.

"Klubben med hang til hygge" klubbens slogan - DET PASSER !

Julehygge !

Julehygge med gløgg og æbleskiver - cowboy banko - linedance til jule musik samt godt humør var der de sidste dansedage, inden juleferien.

Til de tre aktive instruktører var der en "en lille julehilsen" samt en stor tak for deres gode undervisning i 1. halvdel af danse sæsonen.

 

 

Generalforsamling/rystesammen fest 3.november !

Meget flot tilslutning ikke mindre end 30 havde tilmeldt sig .

Efter generalforsamlingen var der dejlig mad , som bestod af smørrebrød fra Super Brugsen og meget lækre tarteletter , som Peter og Henrik havde lavet til os allesammen. 

Trine havde sammensat en god danseliste så ALLE fik mulighed for "at besøge dansegulvet". Som altid var der mange "dejlige hjælpende hænder" , når der skal ryddes op efter en fest.

Tak for en rigtig hyggelig aften !

Opvisning på Søvang d.23.oktober !

Opvisning for beboerne på Søvang blev endnu engang en dejlig/varm og kærlig oplevelse . Ikke mindre end 11 dansere gav en opvisning , det tydeligt skabte glæde og dermed godt humør .

I pausen var der dejlig kage og kaffe og masser af snakke ved bordene. 

Dejlig dag ♥

Søndags dans d.15.oktober !

Ikke mindre end 27 dansere kom til søndag dansen d.15.10. Dejligt at være sammen med dansere fra Roholte- Sorø Linedance-Happy Feet-og Haslev Linedance
Tak til Trine for en rigtig god danseliste , der også indeholdt en workshop.

Opvisning og workshop 29.september !

Intro aften 7.september !

God begyndelse på klubbens 13.danse sæson . Ikke mindre end 27 mødte op til den årlige intro aften . Dejligt at komme igang igen , men også dejligt at se velkendte såvel som nye ansigter.

 

KOKS 2017 !

Efter "flere års fravær" havde klubben valgt at deltage i det årlige KOKS arrangement lørdag d.26.august. Her var mulighed for at reklamere/fortælle om den kommende sæson. En rigtig hyggelig dag med musik/dans og uddeling af flyers inden opstarten af den nye sæson. Vi vender tilbage i 2018 !